TNO

full service locatie op maat

Soms is een bepaalde omgeving aanleiding voor een mooie bijeenkomst. Dat er op die plaats geen (geschikte) locatie beschikbaar is, levert geen probleem op voor TOTEM. 'Uit het niets' creëerden wij al vaker volwaardige evenement locaties.

Zo heeft TOTEM voor een belangrijk Relatie Evenement van TNO de oude landingsbaan van vliegbasis Ypenburg om weten te vormen tot een prachtige full service evenementen locatie. 

De oude vliegbasis Ypenburg  is prachtig gelegen tussen de bomen op een ‘verborgen’ stukje Den Haag en is voorzien van een zeer levendige flora en fauna. In deze bijzondere werkomgeving heeft TOTEM een tent van 10 x 35 meter geplaatst, die was voorzien van een theater met 200 stoelen en een ontvangstruimte c.q. demonstratieruimte. Inclusief een aantal extra tenten ten behoeve van de ‘buitendemonstraties’ en productie- en cateringfaciliteiten. 

Full service evenementen locatie

TOTEM verzorgde de volledige productie: van chique bekleding van binnenkant van de tent, AV techniek en inrichting tot en met alle faciliteiten ten behoeve van de demonstraties. 

Voor TOTEM een leuke uitdaging om op een locatie die uit niets meer dan een stuk asfalt en een groot grasveld bestond dit bijzonder geslaagde evenement in goede banen te leiden. Mede geholpen door het prachtige weer van de dag kunnen zowel opdrachtgever , gasten en TOTEM terugkijken op een mooie dag.

"Full service locatie voor evenementen!"