Shell

Opening Shell Technology Centre Amsterdam

In aanwezigheid van toenmalig Z.K.H. de Prins van Oranje heeft Shell op 16 september 2009 haar gloednieuwe technologiecentrum in Amsterdam, het Shell Technology Centre Amsterdam (STCA), officieel in gebruik genomen.

TOTEM heeft in opdracht van Shell deze officiële opening georganiseerd. 's Ochtends werden de medewerkers ontvangen in het centrale atrium en hier werd middels een animatie een kunstwerk onthuld, dat was opgebouwd uit de foto's van alle medewerkers. 's Middags werden de medewerkers van het STCA opnieuw ontvangen in het atrium voor een feestelijke receptie.

Verder was er een bijzonder programma georganiseerd voor een selecte groep gasten, waarbij ondermeer Z.K.H. de Prins van Oranje en de burgermeester van Amsterdam, Job Cohen, aanwezig waren. Hoogtepunt van dit programma was de officiële openingshandeling door Z.K.H. de Prins van Oranje. De catering werd op 16 september verzorgd door Compass Group / Eurest, in samenwerking met Cuisine on Tour. Middels een inrichting in 'lab-style' en een uitgekiend assortiment moleculaire lekkernijen en verrassend geserveerde drankjes, is deze 'lab-style' thematiek, die zo goed past bij de innovatieve Shell locatie, tot in detail uitgewerkt.

Het gehele programma werd geregistreerd met meerdere camera's en via een live webcast konden alle Shell medewerkers de inspirerende speeches van de sprekers en de overige festiviteiten volgen. TOTEM fungeerde als de centrale spil in de organisatie van alle zaken die met de opening te maken hadden. Van techniek tot terras, van deelnemersregistratie tot decoratie, van catering tot video-compilatie en van podium tot perstent - TOTEM coördinereerde, produceerde en voerde in opdracht van de afdeling communicatie van het STCA de regie en was daarmee eindverantwoordelijk voor alle festiviteiten. De eerste reacties van de aanwezigen op de opening zijn bijzonder enthousiast! Voor TOTEM is de opening van het STCA een zeer intensief project geweest, waar zij met recht trots op is en waar zij met grote voldoening op terug kijkt!

"Het was een koninklijke opening!"