audiovisuele techniek

TOTEM - Total Event Management organiseert regelmatig bijeenkomsten voor 100 tot 250 aanwezigen. Om haar opdrachtgevers zowel financieel als kwalitatief optimaal van dienst te kunnen zijn, heeft TOTEM  er voor gekozen om fors te investeren in eigen audiovisuele apparatuur. Met enkele vaste audiovisuele technici kan TOTEM nu kwalitatief zeer hoogwaardige audiovisuele techniek inzetten, met zeer evaren technici die e.e.a. bedienen, voor een zeer aantrekkelijke prijs.

geluid

U krijgt van TOTEM een passend advies voor de in te zetten geluidsversterking, afgestemd op het doel van de bijeenkomst en de omgeving. Subtiele, maar krachtige en helder klinkende speakers of power met veel sublaag? DPA microfoons of handhelds? The sky is the limit, maar uw budget niet - en daar houden wij uiteraard rekening mee. Geluid is maatwerk.

beeld

Projecteren met een beamer op scherm, meerdere LCD schermen of een LED wall? En als het echt indruk moet maken, waarom dan niet kiezen voor een echt indrukwekkend scherm rondom uw gasten? De techniek om hierop te projecteren is veel goedkoper geworden de afgelopen jaren. U krijgt een advies op maat, rekening houdend met uw budget!

licht

Licht bepaalt de sfeer en daarmee het karakter van uw bijeenkomst. Schilderen met licht om de boodschap van de bijeenkomst te versterken. Met uw budget als uitgangspunt kan TOTEM een lichtplan samenstellen om bestaande ruimtes te transformeren in nieuwe omgevingen. 
Licht is meer dan lampjes. Laat u
adviseren door TOTEM!