ons verhaal

Hoe het begon... In 1997 begon Johan van Werven met TOTEM. Toen nog een éénmanszaak die haar opdrachtgevers ondersteunde bij administratie van hun evenementen. Door de nauwkeurige en inzichtelijke manier van werken kwam eind jaren negentig steeds vaker de vraag om meer activiteiten rondom de evenementen te verzorgen. Johan vond een groep bekwame medewerkers die hem in deze groeiende vraag naar complete eventorganisatie en live communicatie trajecten kon ondersteunen.

een aantal van de eerste opdrachten:

Waar staat TOTEM nu... Inmiddels is TOTEM uitgegroeid tot een bedrijf dat met meerdere professionals werkt diedie zich allemaal met enthousiasme en kennis van zaken inzetten om het hoge niveau van de dienstverlening naar de opdrachtgevers toe te handhaven en te verbeteren. Ondertussen wordt TOTEM op alle vlakken van de zakelijke evenementenbranche ingezet - en met succes! Het bredere dienstenpakket van TOTEM blijft zich kenmerken door het hoge kwaliteitsniveau en de vaste, lange termijn relatie met opdrachtgevers.

Door de grote verscheidenheid aan diensten die TOTEM levert, hebben we sinds 2014 besloten de diverse diensten onder te verdelen in TOTEM Events en TOTEM Facilities. TOTEM Events verzorgt de complete evenementen: o.a. uitgebreide live communicatie trajecten, roadshows en congressen: een compleet concept waarbij alle losse elementen samenkomen in één. TOTEM Facilities concentreert zich met name op die losse elementen. Zoals AV techniek, registratiewebsites, decoratie, inrichting, hostesses etc. U bevindt zich nu op de website van TOTEM Events, klik hier voor de site van TOTEM Facilities.