onze medewerkers

Johan van werven

directeur / eigenaar

Johan is de oprichter van TOTEM. Zijn visie op en ervaring binnen evenementorganisatie zijn de basis van het bedrijf. Als projectmanager gebruikt hij zijn ruime ervaring op het gebied van logistieke stromen, evenement management om geslaagde evenementen voor de opdrachtgevers van TOTEM te organiseren. Daarnaast geeft hij leiding aan de enthousiaste werknemers.
 

e-mail:  johan@totem-events.nl

Esther van 't Noordende

financieel directeur

Esther is een toegewijde kracht binnen het team van TOTEM en al sinds de start bij het bedrijf betrokken. Zij zorgt dat de financiële organisatie,  personeelszaken en facilitaire zaken op orde zijn. Buiten dat is zij als senior projectmanager verantwoordelijk voor verschillende ‘speciale’ opdrachten, onder andere voor de incentive reizen.
 

e-mail:  esther@totem-events.nl

Suzanne van Hal

projectmanager

Suzanne werkt sinds november 2014 bij TOTEM. Als projectmanager is ze betrokken bij de verschillende evenementen die door TOTEM worden georganiseerd, zowel voor als achter de schermen. 
 

e-mail: suzanne@totem-events.nl

Nicole Rotteveel

projectmanager

Nicole is een van de vaste free-lance projectmanagers van TOTEM. Tijdens en na haar opleiding HBO Communicatie heeft Nicole bij TOTEM gewerkt en op dit moment combineert ze haar eigen werkzaamheden met het uitvoeren van opdrachten voor TOTEM.

 

e-mail: nicole@totem-events.nl