Onze werkwijze

Elk project, elke opdracht is anders. Toch volgt TOTEM standaard een aantal stappen bij elk project zodat helder is wat u van ons kunt verwachten tijdens onze samenwerking.

Intake

Uitgebreid gesprek met u waarin alle facetten aan de orde komen die belangrijk zijn voor een goede voorbereiding op het evenement. Bijv. het doel van het evenement, uw bedrijfscultuur en uw communicatiestrategie.

Voorstel

U ontvangt een haalbaar voorstel met beschrijving van het totale concept, de verschillende elementen inclusief een kostenindicatie. Eventuele locaties, cateraars, techniek- en decorleveranciers zijn in optie genomen.

Projectomschrijving

Na bespreking van het voorstel wordt een definitieve projectomschrijving gemaakt en TOTEM gaat zich bezig houden met de voorbereiding. Zij houdt u tijdens het proces regelmatig op de hoogte van de voortgang, maar u wordt niet lastig gevallen met kleine details.

Draaiboek

Ruim voor aanvang van het evenement is een draaiboek beschikbaar waarin de gehele gang van zaken tijdens het evenement van minuut tot minuut wordt beschreven, alsmede alle benodigde contactgegevens voor alle partijen.

Uitvoering

TOTEM levert een productieleider / dagregisseur om de uitvoering van het evenement in goede banen te leiden en te improviseren waar nodig. U kunt zich volledig richten op uw gasten.

Evaluatie

Middels een on-line vragenlijst en een persoonlijk gesprek zal het evenement geëvalueerd worden. Leerpunten worden genoteerd en gebruikt voor een volgende opdracht.