Events voor medewerkers

Live communicatie heeft impact en zorgt voor betrokkenheid: het is dus zeer effectief om een evenement  te organiseren om zo te communiceren met uw medewerkers. Events bieden de mogelijkheid om medewerkers de boodschap intensief te laten 'beleven'.

Wij geloven in de kracht van samenwerken met onze opdrachtgevers. Ieder draagt vanuit eigen kennis en kunde bij aan de creatie van van een bijzonder evenement. U bepaalt de doelgroep en de inhoud, TOTEM richt zich op de vorm, de logistiek en de uitvoering.

In goed overleg met u verzorgt TOTEM de vorm en invulling van het programma. U krijgt een doordacht en realistisch projectvoorstel en er wordt pro-actief met u mee gedacht om een perfect evenement te realiseren, waarmee uw communicatie doelstellingen worden behaald.

In de ruim 17 jaar van haar bestaan heeft TOTEM veel soorten evenementen mogen organiseren voor verschillende opdrachtgevers. Bij onze cases worden een aantal van deze evenementen uit het verleden nader toegelicht.

Netwerkbijeenkomst

Laat uw medewerkers elkaar beter leren kennen. Ook te combineren met teambuilding activiteiten.

Roadshow

Uw boodschap vertellen in verschillende bijeenkomsten, op verschillende locaties vergt een uitgebreide logistieke planning.

Open Dag

Een informatieve dag waarbij u alle facetten van uw bedrijf toont aan uw medewerkers en hun kinderen en familie.

Opening / Kick Off

Officiële opening van een nieuw pand, afronding van een langdurig project of de aftrap van een nieuwe koers.

Incentive reis / teambuilding

Creëer een onvergetelijke herinnering voor uw medewerkers. Als motivatie en beloning voor goede prestaties of als teambuilding.

Feest

De inhoud van de bijeenkomst wordt vormgegeven aan de hand van een bepaald thema met een feestelijke afsluiting.

meerdere medewerkers vormen één beeld