KPN Strategie 2011 - 2017

KPN Strategie 2011 - 2017

Soort event: medewerkers bijeenkomst
Aantal gasten: 4.000
Doelgroep: medewerkers KPN

Beschrijving: Al 4 jaar licht de CEO van KPN via een interactieve live uitzending, gepresenteerd door Jack van Gelder, de strategie van KPN toe aan de medewerkers. Deze is integraal te bekijken op ong. 14 locaties in het land.

Met 9 projectleiders over het land verspreid is TOTEM alle edities verantwoordelijk voor de organisatie van de vertoning van de uitzending op de diverse KPN locaties in het land.

Deloitte Academy

Deloitte Academy

Soort event: opleidingen
Aantal gasten: 20 per cursus
Doelgroep: professionals

Beschrijving: De Deloitte Academy organiseert opleidingen voor professionals van alle sectoren.

TOTEM heeft een langdurig samenwerkingsverband met Deloitte en draagt zorg voor de facilitaire zaken rondom de opleidingen op diverse locaties. TOTEM zorgt voor een vlekkeloze logistiek en levert een begeleider die de benodigde materialen meeneemt, de zaal inricht en zorgt dat er goed werkende AV techniek aanwezig is.

Huawei Opening Ceremony

Huawei Opening Ceremony

Soort event: opening 
Aantal gasten: 150
Doelgroep: relaties Huawei

Beschrijving: Tijdens de Nucleaire Top 2014 heeft Huawei hun nieuwe kantoor in Voorburg geopend. De openingshandeling zelf werd uitgevoerd door o.a. minister Ploumen, de minister van Economische Zaken van China en de burgemeester van Voorburg.

TOTEM was verantwoordelijk voor de opzet, uitvoering en coördinatie van het event. Van catering tot decoratie, AV techniek, tolken en het spectaculaire openingslint.

Shell Jubileum Rijswijk

Shell Jubileum Rijswijk

Soort event: jubileum / open dag 
Aantal gasten: 3.000
Doelgroep: medewerkers Shell Rijswijk en hun familie

Beschrijving: Shell Projects & Technology vierde het 50-jarig bestaan van de vestiging in Rijswijk. Dit jubileum werd gevierd met 2 events, een Officiële Viering (medewerkers en genodigden) en een Open Innovatie Dag.

Eén projectleider van TOTEM is in de 4 maanden voorafgaand fulltime bezig geweest met de totale projectcoördinatie en uitvoering van beide events.

JLL Black & White feest

JLL Black & White feest

Soort event: medewerkersfeest
Aantal gasten: 125
Doelgroep: medewerkers JLL

Beschrijving: Op 13 februari nodigde JLL haar medewerkers uit in de Westerliefde voor het Black & White event. Tijdens dit feest was het vooral van belang dat de medewerkers van JLL konden borrelen, eten, dansen en vooral genieten.

TOTEM bedacht het concept en was verantwoordelijk voor de uitvoering en coördinatie van het event: o.a. locatie,catering, decoratie, AV techniek een spectaculaire licht show.

KPN Rijksmuseum klantevent

KPN Rijksmuseum klantevent

Soort event: klantevent
Aantal gasten: 2.000
Doelgroep: klanten van KPN

Beschrijving: KPN nodigde een aantal van haar MKB klanten uit voor een speciale avondopenstelling van het Rijksmuseum. Compleet verzorgd met entertainment en catering.

TOTEM was al 2 jaar achter elkaar verantwoordelijk voor de productieleiding: schrijven van het draaiboek en de regie op de dag zelf. Daarbij leverde TOTEM ook een aantal van extra activiteiten: speciale fotowand, karikaturisten en 'aardbeien meisjes'.

TNO Round Tables

TNO Round Tables

Soort event: netwerkbijeenkomst
Aantal gasten: 60 per avond
Doelgroep: relaties TNO

Beschrijving: Jaarlijks organiseert TNO in de TNO Round Tables. Verdeeld over 3 diners nodigt TNO haar relaties uit op een unieke locatie. In 2012 was dit het Louwman Museum in Den Haag en in 2013 op de clipper “Stad Amsterdam”.

TOTEM was verantwoordelijk voor het uitnodigingstraject, opzet, uitvoering en coördinatie van het event. Van mailing, aanmeldwebsite, locatie, catering, decoratie tot AV techniek

KPN 4G eindfeest

KPN 4G eindfeest

Soort event: medewerkersfeest
Aantal gasten: 450
Doelgroep: medewerkers KPN

Beschrijving: Om het NEMO 4G project af te sluiten en iedereen te bedanken die hieraan mee heeft gewerkt, nodigde KPN haar medewerkers uit voor een New Years Eve party, compleet met oliebollen, vuurwerk en champagnemeisjes.

TOTEM was verantwoordelijk voor de opzet, uitvoering en coördinatie van het event. Van locatie, catering, decoratie, animatie, AV techniek tot spectaculaire vuurwerkshow.

KPN Kerstactie

KPN Kerstactie

Soort event: promotionele actie
Doelgroep: medewerkers KPN

Beschrijving: op 17 december ontvingen alle medewerkers van KPN een speciale bedrukte kerstbal met een persoonlijke boodschap van de Raad van Bestuur, als extra bedankje voor de inzet in het afgelopen jaar.

TOTEM was verantwoordelijk voor de uitvoering en coördinatie van het event: in totaal 15.000 kerstballen werden op tijd verspreid door Nederland en verder zijn op 10 locaties promoteams ingezet zodat iedereen op hetzelfde moment de kerstbal ontving.

Waar kunnen wij u mee van dienst zijn?

Of het nu gaat om de presentatie van een nieuw product, een congres of een personeelsbijeenkomst, TOTEM organiseert het en zorgt voor een heldere en professionele coördinatie. TOTEM kent als geen ander 'de markt' voor bedrijfsevents en kan u ondersteunen bij de ontwikkeling van een concept waarbij inhoud, vorm en doelgroep exact op elkaar afgestemd worden.   Neem contact met ons op voor meer informatie.