TOTEM Facilities is onderdeel van TOTEM - Total Event Management, een ervaren evenementenbureau voor de zakelijke markt. Waar TOTEM met TOTEM Events zich richt op de verzorging van het volledige event, kunt u bij TOTEM Facilities terecht voor diverse 'losse' elementen waar een event uit kan bestaan. U verzorgt misschien zelf de locatie, maar heeft hulp nodig bij de inrichting. Of u organiseert het evenement zelf, maar wilt graag een registratie website om de aan- en afmeldingen bij te houden. Of u heeft alles onder controle, maar zoekt nog een betrouwbare partij om de audiovisuele techniek in te vullen met een goede prijs-kwaliteit verhouding.
  
Waar u ook tegen aan loopt - u kunt gebruik maken van de expertise van TOTEM, in de vorm van TOTEM Facilities. Ook als het alleen om 100 badges gaat: we maken graag een offerte op maat voor u!

Waar kunnen wij u mee van dienst zijn?

Technische realisatie

De bouw van tenten, podia met bijzondere catwalks, trusconstructies of het leveren van passende audio-visuele techniek - de grondige voorbereiding, een zeer gedetailleerd technisch regieboek, aandacht voor de geldende veiligheidsvoorschriften, een zorgvuldige briefing en indien nodig coaching van de sprekers, TOTEM Facilities zorgt voor vlekkeloos werkende techniek bij uw evenement!

inrichting | decoratie

U bepaalt welke sfeer uw evenement moet uitstralen en TOTEM zorgt voor een passend voorstel. Rauw, basic en industrieel
of juist chique, smooth en smaakvol. Modern of klassiek, trendy of retro: gebaseerd op uw wensen en budget kunnen we een modulair voorstel samenstellen voor inrichting en/of decoratie dat de uitstraling van uw evenement versterkt.

catering

Wanneer u zelf gaat zoeken naar een cateraar, dan komt u waarschijnlijk niet die unieke cateraars tegen die TOTEM kent. En dat kan nu net het verschil maken, want er is zoveel mogelijk ... Nadruk op biologisch en duurzaam? Innovatief en verrassend gepresenteerd? Walking dinner, streetfood, do-it-yourself, sit-down, amuse of gewoon een buffet? Maak gebruik van onze creativiteit! 

Deelnemersregistratie

Het uitnodigen, registreren en bevestigen van uw gasten kost veel tijd en energie. Laat TOTEM het voor u uitvoeren. Sinds haar oprichting zijn dit werkzaamheden die TOTEM voor letterlijk honderden evenementen heeft uitgevoerd. Een registratiesite waar u 24/7 kunt inloggen om de aanmeldingen te monitoren, maar ook uitnodigingen, bevestigingen, reminders, badges, naamborden, persoonlijke programma's, etc. TOTEM ontzorgt!

Hostesses

Een vriendelijke ontvangst is zo belangrijk ... Onze professionele hostesses zijn uw visitekaartje bij aankomst en vertrek van uw gasten. Registratie, gastenbegeleiding en vele andere ondersteunende activiteiten. De hostesses van TOTEM werken al jaren voor een aantal zeer toonaangevende opdrachtgevers bij ondermeer aandeelhoudersvergaderingen en VIP ontvangsten. Laat onze hostesses u echt werk uit handen nemen.

badges | naamborden | programma

U organiseert een evenement en u hebt een deelnemerslijst, maar nog geen badges voor de gasten? Of wel een indeling voor de workshops, maar u twijfelt hoe dit het beste kunt communiceren? TOTEM biedt ook dit soort administratieve oplossingen: een koffer met kant-en-klare badges met registratielijsten, eventueel met een persoonlijk programma op de achterzijde. TOTEM ontzorgt!

vervoerscoördinatie

U wilt aan uw gasten die verspreid door het land op meerdere locaties werken busvervoer aanbieden naar uw evenement? Laat TOTEM de vervoerscoördinatie uitvoeren. Door duidelijk de aantallen en wensen te inventariseren, bij voorkeur met een online registratietool, zorgt TOTEM voor heldere planning en communicatie met uw gasten hierover - terwijl u tegelijkertijd kosten bespaart doordat TOTEM voor maximaal gevulde bussen zorgt.

relatiebeheer

Als organisatie organiseert u wellicht een groot aantal relatie events of nodigt u uw klanten en/of relaties uit voor activiteiten. De verdeling en afhandeling van de grote hoeveelheid kaarten, uitnodigingen en contacten kunnen veel tijd en inspanning in beslag nemen van uw medewerkers. TOTEM heeft ruime ervaring in het opstellen en beheren van een op maat gemaakt relatiebeheersysteem waardoor u dit deels of geheel kunt laten verzorgen door TOTEM.

bijzondere projecten

Eigenlijk vinden we dit het allerleukste ... en we hebben ervaring genoeg: 3.500 netjes paaseieren personificeren en verzenden, 750 kerststollen met persoonlijke kerstwens inpakken en bezorgen, 'mag ik 48 zakken van Sinterklaas met snoepgoed en verse mandarijnen op 16 locaties in het land van u', binnen 1,5 uur op meer dan 100 locaties taarten met dezelfde opdruk bezorgen: het zijn een paar voorbeelden van 'gekke' projecten die we hebben gedaan.

 • Geen tijd om 600 #badges voor uw gasten te maken? Wij wel!
  #ontzorgen #TypischTOTEM

 • TOTEM beschikt over eigen professionele audiovisuele apparatuur. 
  #onestopshopping en #goedeprijskwaliteit is #typischTOTEM

 • Binnen enkele dagen een registratiesite voor uw evenement online?
  #noproblem #TypischTOTEM

 • Busvervoer? Veel locaties? Meerdere routes? 
  #vervoerscoördinatie #optimaleprijskwaliteit #TypischTOTEM

 • Hostesses die u echt werk uit handen nemen?
  #toegevoegdewaarde #TypischTOTEM